<h1></h1>

Det er en usikker tid, som vi går i møde som lønmodtagere!

Jeg så de Radikale Venstres gruppemøde i går. Her blev deres 2030 plan fremlagt. Jeg må indrømme, at den efterlod mig med en vished om, at uligheden fremover i Danmark blot vil vokse sig større og større - det må IKKE ske, derfor er det et KÆMPE NEJ TAK til de forringelser den almindelige lønmodtager/dansker der blev præsenteret!

Tænk sig, at man vil afskaffe efterlønnen til fordel for skattelettelser til de rigeste.

Vi udhuller vilkårene for de mange mennesker, som hver dag pakker madpakken og passer deres arbejde. Den helt almindelige lønmodtager/dansker - dig og mig! Udover efterlønnen, så synes de radikale også at vores arbejdstid skal stå for skud!

Mit parti står bag Arne-pensionen, hvis vi skal sikre den og vores arbejdsvilkår. Så tegner der i den grad et billede af, at der skal et rødt flertal til uanset hvad de borgerlige har meldt ud på det sidste!