<h1></h1>

OPTIL 60% STIGNING I GASPRISERNE FRA 2. TIL 3. KVARTAL I ÅR - GASKUNDERNE HAR BRUG FOR HJÆLP! 😰

Jeg sank en ekstra gang da jeg fik mit nyhedsbrev fra EnergiFyn i mailindbakken. De er allerede ude nu og advare os forbrugere om en stigning på optil 60% fra vores 2. til 3. kvartals regninger. 😧

Jeg har simpelthen ondt i maven, med tanke på de mange mennesker der har endnu sværere ved at få tingene til at køre rundt. Sværere ved at finde pengene til de varmeregninger der bare stiger og stiger. Jeg ved godt at alt stiger lige nu, også elpriserne. Men intet kommer i nærheden af hvad gaskunderne oplever.

Vi har et lille lejehus på 100 kvm - Vi er steget fra 2.800 kroner i kvartalet til 6.500 kroner til nu nok 10.500 kroner hver tredje måned. Heldigvis er vi to i husstanden og har begge to gode indtægter men, hvad med min genbo der kun er en i husstanden, mine gode venner på den anden side der lige er gået på pension med et hus der skal varmes op?

Vi er ved at skabe et A og B hold i det her samfund, hvor det ikke nødvendigvis er baseret på indkomster. Nej, det er muligheden for at bo i områder, hvor der ikke fyres med gas der er afgørende.

Udrulning af fjernvarme, jo tak – men hvad med de steder der er kommet bagerst i køen? De steder hvor fjernvarmen måske ikke kommer ud - Hvad gør de? De kan anskaffe sig eks. varmepumper og luft til vand pumper. Men dem er der også kommet, i nogen tilfælde, års ventetid på.

Hvad gør folk i mellemtiden? Vil du købe et idyllisk hus på landet opvarmet med gas lige nu? Det tror jeg heller ikke din bank vil!

Folk er energimæssigt stavnsbundet – der er behov for handling fra Christiansborg!