<h1></h1>

Røveroptog i Vissenbjerg

Sikke en fest der er blevet stablet på benene af frivillige i dag i Vissenbjerg.

Jeg var med på Socialdemokratiet i Assens’ røvervogn.

 Folk tog godt i mod os! Jeg fik mange gode dialoger med folk.

Inflationen er noget der virkeligt kan mærkes og mange er bekymrede for, det forstår jeg virkeligt godt!

Der var en del der nævnte trafikale problemstillinger. Sikkerhed på vejen, folk der kører for stærkt og at det reelt ikke er en mulighed, at sende sine børn afsted på cykel.

 Situationerne i Ukraine og Taiwan bekymrede også mange. I det hele taget verdensfreden.

Med alle disse problemstillinger kan det virke paradoksalt at have brugt en dag på en røvervogn. Men spørgsmålet er om vi som mennesker, ikke også har brug for, bare at være i gode venners lag og snakke om løst og fast engang i mellem. Jeg føler mig ihverfald helt opladt efter denne skønne dag. Tak til alle vi mødte på vejen, gode folk omkring mig og alle røverne der gør det muligt!